SON DAKİKA | Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz kararı! İstenen bonservis belli oldu

Süper Lig’de kulüpler transfer için yoğun mesai harcıyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri…

Günün öne çıkan transfer haberleri

15:2321 Temmuz 2024

G.SARAY BARIŞ ALPER’İN BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Galatasaray’da geleceği merak konusu olan Barış Alper Yılmöaz için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sky Sport’tan Florian Plettenberg’in aktardığı habere göre Galatasaray, Barış Alper Yılmaz’a olan ilginin ve yıldız futbolcunun başka bir takımda yeni bir meydan okumaya açık olduğunun farkında.

Ancak sarı-kırmızılı ekibin yöneticileri 24 yaşındaki yıldız oyuncuyu elinde tutmaya çalışıyor.

BONSERVİSİ BELİRLENDİ

Ayrıca Galatasaray’ın, 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Barış Alper Yılmaz için 30 milyon eurodan başlayan teklifleri değerlendirmeye alacağı da belirtildi.

Barış Alper Yılmaz’a Bundesliga, Serie A ve Premier Lig’den teklifler bulunuyor.

12:3521 Temmuz 2024

AMRABAT FENERBAHÇE VE GALATASARAY’I REDDETTİ

Bugün, Sofyan Amrabat’ın 20 milyon euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmak için Manchester United’ın son günü. İngiltere’de kalmak isteyen oyuncu Türkiye’den gelen teklifleri kabul etmedi. (La Gazzetta dello Sport)

11:5121 Temmuz 2024

GALATASARAY’IN GÖZDESİ DOUE’NİN UÇUŞ PLANI ASKIYA ALINDI

Rennes Teknik Direktörü Stephan, kamp performansından memnun olduğu Doue’nin takımdan ayrılmasına engel oldu. Sağlık kontrolü için Doue’yi İstanbul’a getirmek isteyen Galatasaray uçuş planını askıya aldı. Rennes ve Doue ile anlaşan Galatasaray, imza için haber bekliyor. (SportsDigitale)

09:1521 Temmuz 2024

G.SARAY’DA SÜRPRİZ AYRILIK!

Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da kadroya katılacak isimler kadar ayrılacak isimlerin de durumu merak konusuydu. Sarı-Kırmızılılar, bu konuda hareketli bir dönem yaşıyor.

ZIYECH’TE AYRILIK İHTİMALİ YÜKSEK

Galatasaray’ın Chelsea’den bedelsiz olarak kiraladığı, geçtiğimiz haftalarda da bonservisini bedelsiz olarak aldığı Hakim Ziyech’e Suudi Arabistan kulüplerinden çok önemli teklifler geliyor.

Faslı yıldızın menajeri, birkaç gün önce İbrahim Hatipoğlu ile masaya oturup teklifleri sundu ve kolaylık sağladı. Galatasaray cephesi satışa soğuk bakmıyor. Ancak tecrübeli futbolcudan 8-10 milyon Euro bandında bir bonservis geliri bekleniyor. Ziyech için görüşmeler devam edecek ve ayrılık ihtimali çok yüksek görünüyor.

SIRADAKİ YOLCU BELLİ OLDU

Yabancı sayısını azaltmaya çalışan Galatasaray’ın en revaçtaki oyuncularından biri de Tete. Brezilyalı futbolcuya özellikle ülkesinden çok ciddi talipler var. Sarı-Kırmızılı yönetim, genç yeteneğe gelen tüm teklifleri değerlendirmeye aldı.

Galatasaray’ın Sambacı’dan bonservis beklentisi de 8-10 milyon Euro civarında. Cim Bom böylece hem bedavaya aldığı Tete’den para kazanacak hem de yabancı kontenjanında ve transfer bütçesinde yer açmış olacak.

ICARDI’Yİ RAHAT BIRAKMIYORLAR

Galatasaray formasıyla yeni sezonda yine büyük başarılara imza atmaya hazırlanan Mauro Icardi’nin peşini Suudi Arabistan kulüpleri bırakmıyor. İtalyan basınının iddiasına göre iki Arap kulübü, Arjantinli golcüye yine kafa karıştıracak cinsten iki ayrı transfer teklifi sundu. Ancak tecrübeli santrforun, 2 yıl önce de olduğu gibi Arabistan’a gitmeyi düşünmediğini, Galatasaray’da yola devam etmek istediğini söylediği öğrenildi. (Fanatik)

09:1421 Temmuz 2024

REAL MADRİD’İN YILDIZI BEŞİKTAŞ’A

Yaz transfer dönemine iddialı bir giriş yapan Siyah-Beyazlılar; Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile’yi kadrosuna katmıştı. Bu 3 ismin ardından gönderilecek isimler konusuna ağırlık veren Kara Kartal, kısa süre içinde transferde ikinci perde için harekete geçecek.

Yeni sezona iddialı hazırlanan şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, bu kez gözünü İspanyol devi Real Madrid’e çevirdi. Transferde gözünü karartan Siyah-Beyazlı ekip, İspanyol ekibin yıldız futbolcusunu transfer etmek için hocasından da onay aldı.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Dani Ceballos’u transfer etmeyi planlıyor.

Haberde, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un da 27 yaşındaki orta sahanın transferine onay verdiği ve takıma katılması halinde büyük fayda sağlayacağını dile getirdiği bildirildi. Beşiktaş, Real Madrid ile 2027’ye kadar sözleşmesi olan Dani Ceballos’u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

09:1221 Temmuz 2024

F.BAHÇE’DEN SÜRPRİZ STOPER HAMLESİ

Fenerbahçe’de Jose Mourinho, yönetime transfer listesini verdi ve bu kapsamda çalışmalar yoğunluk kazandı. Sportif direktör Mario Branco, tecrübeli hocayla yaptığı görüşmelerin ardından transferde oldukça titiz davranıyor.

Portekizli hocanın önceliği olan En-Nesyri ile anlaşma sağlanırken sırada yıldız bir stoper var. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonlarda makul bir fiyata kadrosuna katıp Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae ayarındaki stoperin peşine düştü. İşte detaylar…

1.91’LİK KULE

Transfer döneminde dünyaca ünlü isimler Fenerbahçe ile anılsa da farklı öneriler de gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle de bu futbolculardan birinin Debrecen forması giyen Meldin Dreskovic olduğu öğrenildi. Bu transfere Mourinho’nun da sıcak baktığının altı çiziliyor.

26 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Macaristan Ligi’nin en iyi stoperi seçildi. Debrecen ile sözleşmesi devam eden 1.91’lik savunmacının, Fenerbahçe’nin oyuncu izleme komitesinin radarına daha önce takıldığı ve son olarak menajerler tarafından önerildiği belirtildi.

Macaristan Ligi’nde sezonun en iyi stoperi seçilen Dreskovic’in düşük bir maliyetle takıma kazandırılabileceği ifade edildi.

Karadağ Milli Takımı’nın da banko stoperi olan Dreskovic hakkında Debrecen Kulübü de görüşmelere açık durumda. Daha önceden İtalya’dan Salernitana’nın ve Danimarka’dan Kopenhag’ın da listesinde bulunan oyuncuyla ilgili Fenerbahçe’nin de girişimlerde bulunması bekleniyor. (Fanatik)

09:1021 Temmuz 2024

WENDEL’E REKOR BONSERVİS

Galatasaray, tarihinin en büyük transfer bedelini ödeyerek transfer yapmaya hazırlanıyor. 17 milyon euro ile tarihinde en çok Mario Jardel’e bonservis bedeli veren sarı-kırmızılılar, Zenit’ten Wendel’i alabilmek için bu çıtayı yükseltecek.

Kesenin ağzını açan Galatasaray, Zenit’in Brezilyalı oyuncusu için 20 milyon euroya kadar çıktı. 26 yaşındaki futbolcu bu rakama transfer edilirse, Galatasaray tarihinin en yüksek bonservis ödenmiş oyuncusu olacak. Teknik Direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği Brezilyalı orta saha oyuncusunun Zenit’e Galatasaray’da oynamak için rest çekmesinin transfere etki edeceği belirtildi. Rus ekibinin ilk önce Wendel’i kesinlikle satmak istemediği ancak oyuncunun ısrarı sonunda geri adım atıldığı bildirildi.

Galatasaray’da resmi olarak açıklanmamasına rağmen Doue transferinde de problem kalmadığı belirtildi. Rennes ile 6 milyon euroya anlaşan sarı-kırmızılılar, 1.5 milyon euro civarında da bonus verecek. 4 yıllık anlaşma sağlanan 21 yaşındaki oyuncu ise 1.2 milyon euro yıllık ücret alacak.

09:0821 Temmuz 2024

EN-NESYRİ’NİN MALİYETİ BELLİ OLDU

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, transferde büyük bir yıldızla anlaşma sağladı. Al Ahli’den Allan Saint Maximin’i sezon sonuna kadar kadrosuna katarak dikkat çeken sarı-lacivertliler, Youssef En-Nesyri ile de her konuda anlaşma sağladı.

Haber Global’in haberine göre; Fenerbahçe’nin Youssef En-Nesyri transferini açıklamaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Faslı santrfor ve Sevilla ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Süper Lig devinin anlaşma sağladığı Youssef En-Nesyri’nin gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giyeceği vurgulandı.

Fenerbahçe ile Sevilla arasındaki görüşmelerde ödeme planı konusunda sorunların olduğu aktarıldı. Fenerbahçe’nin bonservis bedelinin bir kısmını peşin, diğer kısmını 3-4 taksit halinde ödemeyi planladığı vurgulandı. Sevilla’nın peşin ödemenin daha yüksek olmasını istediği belirtildi. Fenerbahçe’nin Sevilla ile pazarlığa oturduğu kaydedildi.

Youssef En-Nesyri’nin Fenerbahçe’den senelik 6 milyon euro alacağı aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin, Faslı forvetle 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı belirtildi. 27 yaşındaki santrforun, sarı-lacivertlilerden toplam 24 milyon euro kazanacağı kaydedildi.

Fenerbahçe’nin Youssef En-Nesyri’den olumlu cevap almasının ardından Sevilla ile pazarlığa oturduğu belirtildi. Fenerbahçe’nin La Liga ekibi Sevilla’yla da Youssef En-Nesyri için anlaştığı aktarıldı.

Canlı Anlatım Özeti

  • G.SARAY BARIŞ ALPER’İN BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ
  • AMRABAT FENERBAHÇE VE GALATASARAY’I REDDETTİ
  • GALATASARAY’IN GÖZDESİ DOUE’NİN UÇUŞ PLANI ASKIYA ALINDI
  • G.SARAY’DA SÜRPRİZ AYRILIK!
  • REAL MADRİD’İN YILDIZI BEŞİKTAŞ’A
  • F.BAHÇE’DEN SÜRPRİZ STOPER HAMLESİ
  • WENDEL’E REKOR BONSERVİS
  • EN-NESYRİ’NİN MALİYETİ BELLİ OLDU
Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir