Lego, Filmin Finalini Baştan Yaşayabileceğimiz Yeni Jaws Setini Duyurdu

Sinemanın önemli korku/gerilim yapımlarından olan Jaws, dünya çapında bir hayran kitlesine sahip. Kült film bu yaz Lego seti olarak karşımıza çıkacak. Danimarkalı oyuncak devi, 1497 parçalık Jaws setini duyururken, ilk filmin kısa bir özetini de Lego formunda çektikleri 90 saniyelik bir video paylaştı. 

The Jaws setinden çıkan parçalar ile filmde gördüğümüz the Orca adlı tekneyi, köpek balığını ve ana karakterlerimiz Martin Brody, Matt Hooper ve Sam Quint’in mini figürlerini oluşturabiliyoruz. Ayrıca setin içinde çok sayıda aksesuar da bulunduğunu belirtelim. 

6 Ağustos’ta satışa çıkacak

Lego’nun bu seti 6 Ağustos’ta satışa sürülecek olsa da, Lego Insiders sadakat programına katılmış olanlar seti 3 Ağustos’ta alabilecekler. Ayrıca setin fiyatı da 150 dolar (4893 TL) olacak. Seti ister diaroma şeklinde köpek balığını tekneye saldırırken gösterecek şekilde istenirse de köpek balığı ve tekne ayrı ayrı olacak şekilde birleştirmek mümkün olacak.

Aşırı gelişmiş ve insanları tek lokmada yutan bir köpek balığı hikâyesinin muhtemelen tarihteki en aile dostu versiyonu olan Lego Jaws seti oldukça göz alıcı gözüküyor. Bu setin ülkemize ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil. 

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir